Компаніївка
Переглядів: 346

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

15 02 19 01Прийміть сердечні вітання з нагоди відзначення в державі Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, а також 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з території Демократичної Республіки Афганістан.
В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин. Ми пам’ятаємо про них та засвідчуємо свою глибоку шану та повагу Вашій мужності та самовідданій праці. 15 02 19 02Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.
В глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув.
З вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами.
Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.