Компаніївка
Переглядів: 306

1 червня - День захисту дітей

285552419 319175020396517 1808502581430908165 n
Наша гордість, наша втіха, наше життя та майбутнє – дорогі, безмежно талановиті маленькі та юні жителі нашої громади, щиро вітаємо вас із світлим і прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!
 
Це свято маленьких громадян, які впевнено крокують країною під назвою дитинство, підлітків, які починають пізнавати світ, і молоді, яка крокує в доросле життя.
Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
 
Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а поряд обов’язково буде ангел-охоронець, який вкаже шлях до щасливого життя. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої громади та країни. Пишаємося талановитими дітками Компаніївської громади, гордо поділяємо радість ваших перемог і досягнень, успіхів і прагнення розвиватися.
 
Бажаємо всім дітям безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов і ласка. Успіхів у всіх починаннях, а ми підтримуватимемо та робитимемо усе можливо для блиску у ваших очах, вашого розвитку та комфортного життя.